Arvostelu Itta

Monimutkainen yksinkertaiseksi

Tulin asiakkaaksesi muutamia vuosia sitten (en muista tarkkaa aikaa) kun olin muuttanut Espoosta Lahteen ja halusin kirjanpitäjän, joka jaksaa paneutua asioihini ja vastata kysymyksiini. Halusin myös ihmisen, joka on lähellä, jotta kuittien toimittaminen ja tarvittaessa tapaaminen olisi helppoa. Hinnaltaan sopiva tarjouskin vaikutti valintaan.

Yhteistyö on sujunut todella hyvin ja joustavasti. Olen saanut aina vastauksen kysymyksiini. Tanja on myös yksinkertaistanut muutamia turhan monimutkaisia käytäntöjä, mikä on helpottanut kirjanpidon tekoa sekä säästänyt aikaa ja vaivaa.

Procountorin käyttö on minulle melko uutta ja ainakin tässä vaiheessa tuntuu, että kuittien kuvaaminen ja tietojen näpyttäminen ei ole yhtään nopeampaa kuin kuittien järjestäminen mappiin, ehkä jopa päinvastoin. Ainoa, mihin se on helpottanut, on se, ettei kuitteja tarvitse enää fyysisesti viedä tai lähettää. Teen seurantaa hyvin vähän, mutta voin kuvitella, että sitä sähköisyys helpottaa sitten kun seurantaan tulee tarvetta.

Parantamo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *