Arvostelu C4

Kuin osa omaa yhtiötä

Vuonna 2013 olin etsimässä pienelle yritykselleni tilitoimistoa, missä en olisi vain yksi numero satojen muiden joukossa. Halusin löytää toimiston, jolta odotin yksilöllisempää palvelua ja myös ohjausta tarvittaessa. Myös asiointini helppous oli valinnassani etusijoilla.

Valitsin yhtiölle tilitoimistoksi Novaconta yhtiön missä minua ryhtyi opastamaan ja palvelemaan Tatjana Suhanova. Nuo mainitsemani ennakkovaatimukseni ovat tässä matkan varrella kaikki täyttyneet ja yhteystyö on ollut vapaata, hauskaa ja mutkatonta ilman byrokratian tuomaa kankeutta.

Käytössä oleva Procountorin ohjelma on alkuopettelun jälkeen joustava ja monipuolinen. Se antaa yrityksen ohjaukseen mielestäni kaikki tarvittavat raportit ja helpottaa monella tavalla yrityksessä tapahtuvaa paperityötä.

Koen kokonaisuudessaan yhteistyön Novaconta yhtiön kanssa niin läheiseksi ja osaaottavaksi, että välillä tuntuu sen olevan osa yhtiöstäni.

Kiitos Tatjana, jatketaan näin

Tapani